En acı kare: Geride terli şapkası kaldı

Düzenleyen:
En acı kare: Geride terli şapkası kaldı

YAŞAM Haberleri

Antalya'daki bir kereste işletmesinde yaşanılan olay, yürekleri dağladı. Bir çalışan, ilk il gününde hayatını kaybetti.

Kepez'de ikamet eden 59 yaşındaki Turgay Arslan, İlçeye bağlı Göksü Mahallesi, Suphi Türel Caddesi üzerinde bulunan bir kereste işletmesinde iş buldu. Arslan, dün sabah ilk mesaisini yapmak için iş yerine gitti. Akşam mesai bitimine doğru oduları makine ile keserken bir anda fenalaştı. Durumu fark eden diğer çalışanları 112 Acil'i aradı. Bunun üzerine bölgeye sağlık ekipleri gönderildi. Ekipler, yaptıkları kontrolde şahsın öldüğünü belirledi.  Acı haberi alan yakınları olay yerinde gözyaşı döktü.

 

En acı kare: Geride terli şapkası kaldı

"BİR ANDA TİTREMEYE BAŞLADI"

 Çalışanlardan Mustafa Çiçek "3 arkadaş birlikte çalışıyorduk. Turgay bir anda titremeye başladı. Tam yere düşerken kucakladım, yavaşya yatırdım. Masaj yaptık. Sağlık ekipleri geldiğinde hayatını kaybetmişti" dedi.

ALIN TERİ...

Kalp krizi geçirdiği düşünülen Arslan'ın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Öte yandan merhumdan geriye çalışırken güneşten korunmak için kafasına taktığı şapkası kaldı. Şapkada hâlâ işçinin alın terinin izleri olduğu görüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...