Elon Musk ‘Yeni doğan oğlum kollarımda öldü’ demişti… Eski eşi konuştu: ‘Yalan söylüyor’

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Elon Musk ‘Yeni doğan oğlum kollarımda öldü’ demişti… Eski eşi konuştu: ‘Yalan söylüyor’

YAŞAM Haberleri

Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk, ünlü komplo teorisyeni Alex Jones'un Twitter'a geri dönmesine izin vermeme nedenini, SIBS hastalığından (ani bebek ölümü) ilk oğlunu kaybetmesi olarak göstermişti. 10 haftalık oğlu son nefesini verirken ona sımsıkı sarıldığını söyleyen Musk, çocukların ölümlerini çıkar için kullanan hiç kimseye sempati duymadığını belirtmişti. Ancak Musk'ın eski eşi Justine, milyarder iş insanının açıklamasıyla çelişen ifadeler kullandı.

Elon Musk’ın beş çocuğunun annesi olan eski eşi Justine Musk, SpaceX şirketinin kurucusu Musk’ı yalanlayan bir tweet attı. Çiftin ilk çocukları Nevada Alexander Musk, ani bebek ölümü sendromu nedeniyle sadece iki buçuk aylıkken trajik bir şekilde öldü. ABD’nin eski başkanı Donald Trump dahil Twitter hesabı çeşitli nedenlerle askıya alınan birçok kişiyi yeniden Twitter’a döndüren Musk’a bir takipçisi, ünlü komplo teorisyeni Alex Jones’un hesabını geri verip vermeyeceğini sordu. Musk, çocuklara yönelik hassasiyetini attığı tweette, "İlk çocuğum kollarımda öldü. Onun son kalp atışını hissettim. Çocukların ölümlerini çıkar, siyaset veya şöhret için kullanan hiç kimseye merhamet etmem” sözleriyle paylaştı.

Elon Musk ‘Yeni doğan oğlum kollarımda öldü’ demişti… Eski eşi konuştu: ‘Yalan söylüyor’

10 haftalık oğulları Nevada'yı yaşam desteğinden çıkarılırken kucağına alan kişinin Musk değil kendisi olduğunu söyledi.

Justine Musk, Elon Musk ile ayrıldıktan sonra bir makalede Nevada'nın ölümünü şöyle anlatmıştı: “Sağlık görevlileri onu hayata döndürdüğünde, o kadar uzun süre oksijensiz kalmıştı ki beyin ölümü gerçekleşti. Biz onu hastaneden çıkarma kararını vermeden önce Orange County'deki bir hastanede yaşam desteğinde üç gün geçirdi. Öldüğünde onu kollarımda tuttum.”

TWİTTER'DA 'AF' DÖNEMİ

Sosyal medya platformu ve mikroblog sitesi Twitter, askıya alınan hesapları gelecek haftadan itibaren açacak. Platformun yeni sahibi milyarder iş insanı Elon Musk, askıya alınan hesaplardan yasaları çiğnememiş veya çok fazla istenmeyen mesaj paylaşmamış olanların, gelecek haftadan itibaren açılacağını duyurdu.

Bu arada, Twitter'ın yanı sıra elektrikli otomobil devi Tesla'nın ve uzay taşımacılığı şirketi SpaceX'in de sahibi olan Elon Musk, sosyal medya platformunun geçtiğimiz hafta günlük ortalama 259,4 milyon kullanıcıyla rekor kırdığını duyurdu. Twitter'ın haftalık aktif kullanıcı sayısına dair bir grafiği şahsi hesabından paylaşan Musk, sosyal medya platformuna geçtiğimiz hafta günlük 1,6 milyon aktif kullanıcı eklendiğini belirtti. Böylelikle Twitter, geçen hafta günlük 259,4 milyon aktif kullanıcıyla yeni bir rekor kırmış oldu. Ekim ayı başında günlük ortalama aktif kullanıcı sayısı 250,5 milyon seviyesindeydi.

(DailyMail)

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...