Elini kolunu sallaya sallaya hırsızlık!

Elini kolunu sallaya sallaya hırsızlık!

YAŞAM Haberleri

Esenler'de güpegündüz hırsızlık olayı yaşandı. Hırsızlar 5 saniyede kepenkleri açıp, göz göre göre atölyedeki malları arabaya doldurdu.

Esenler Atışalanı'nda akıl almaz bir olay yaşandı. Geçtiğimiz hafta yaşanan olayda bir tekstil atölyesi sabah saat 07:00'de kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından soyuldu. Atölyeden yaklaşık olarak 30 bin TL değerinde mal çalan hırsızların rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmadı. nbsp;
VATANDAŞLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE ÇALDILAR
Çalıntı olduğu sonradan anlaşılan aracı tekstil atölyesinin önüne park eden şahıslar, çelik olan kepenk kilitlerini kırdıktan sonra işyerindeki malları omuzlarına alarak araca taşıyor. Vatandaşların gözü önünde gerçekleşen olayda hırsızlar, şüphe çekmemek için kendilerine 'tekstil atölyesinde çalışan işçi' görünümü verdiği görülüyor.
'MALLARI ÜTÜYE GÖNDERİYORUZ' YALANI
Olayda sonra görgü tanıklarının ifadesine göre, atölyedeki hareketliliği fark eden vatandaşların meraklı sorusuna 'Malları ütüye gönderiyoruz' şeklinde cevaplayan şahısların yüzlerinin açık olduğu görülüyor. Yaşananlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Tekstil atölyesine ait olan kamerayı iptal eden şahısların, binadaki diğer güvenlik kamerasını hesaba katmaması, hırsızlık görüntülerinin ortaya çıkmasını sağladı. nbsp;
Olayla ilgili olarak Esenler Emniyet Müdürlüğü'nün incelemeleri sürerken, şahısların yakalanmasının an meselesi olduğu belirtildi.
HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...