Elazığ'da acı olay! Serinlemek için göle giren iki arkadaş bir daha çıkamadı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Elazığ'da acı olay! Serinlemek için göle giren iki arkadaş bir daha çıkamadı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Elazığ’ın Baskil ilçesinde kayısı kasalarını yıkarken serinlemek için baraj gölüne giren 2 arkadaş, boğularak hayatını kaybetti.

Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte sıcak havalarda artınca sıcaklardan bunalanlar serinlemek için su kanallarına, göllere ve denizlere girerek çözüm buluyor. Ancak bu çözümler bazen felaketle sonuçlanabiliyor. Elazığ'da da buna örnek olabilecek bir olay yaşandı.

Baskil'in Suyatağı köyü Kale mezrasında meydana gelen olayda iddiaya göre Ozan Alanur ve Malatya’dan misafir olarak yanına gelen arkadaşı Mahmut Çelik, kayısı kasalarını yıkarken serinlemek için Karakaya Barajı Gölü'ne girdi. 

ÇIRPINDILAR AMA KURTULAMADILAR

2 arkadaş suda bir süre çırpındıktan sonra battı. Çevredeki vatandaşlar suya girerek 2 arkadaşın cansız bedenini kıyıya çıkardı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Jandarma ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından 2 kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...