El konulan arabasını geri almak için araba çaldı

/ Kaynak: İHA
El konulan arabasını geri almak için araba çaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da bir kişi, borcu nedeniyle el konulan otomobilini almak için daha önce kiraladığı otomobili çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Murat U.'nun (30) üzerine kayıtlı otomobile borcundan dolayı Diyarbakır'da el konuldu. Osman U. annesi Leman U. (54) ve arkadaşı Osman Y.'yi (30) yanına alarak bir otomobil kiraladı. İddiaya göre, aile görünümü vermek için annesini yanına alan Osman U. kiraladığı otomobilin anahtarının yedeğini aldıktan sonra otomobili yeniden kiraladığı iş yerine getirdi. Bir süre sonra ise yine annesi ve arkadaşıyla oto kiralama firmasına gelerek otomobili çalıp Diyarbakır'a götürdü. Zanlı çaldığı otomobili vererek kendi otomobilini aldı. Otomobil kiralama şirketi görevlileri ise sabah iş yerine geldiğinde otomobilin çalındığını fark ederek polise bildirdi. Polis yaptığı araştırmada otomobili anne, oğul ve arkadaşın çaldığını tespit ederek şahısları gözaltına aldı. Zanlılar emniyette sorgulanırken, birbirini suçladı. Şahıslar, sorgularının ardından adliyeye sevk edilirken, anne Leman U. eşarbıyla yüzünü kapattı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...