Ege Denizi'nde peş peşe depremler! İzmir ve Aydın'da hissedildi (31 Ağustos 2022 son depremler)

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
Ege Denizi'nde peş peşe depremler! İzmir ve Aydın'da hissedildi (31 Ağustos 2022 son depremler)

YAŞAM Haberleri  / İHA/AA

Son dakika haberine göre; Ege Denizi'nde 4,7 ve 5,1 büyüklüğünde peş peşe iki deprem meydana geldi. Depremler Aydın ve İzmir gibi illerde hissedilirken, vatandaşlar büyük panik yaşadı. Bölgede saat 17.02'de 4.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Son dakika deprem haberi: Ege Denizi'nde Aydın'ın Kuşadası ilçesine 30 kilometre uzaklıkta saat 12.56'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu depremden 15 dakika sonra Kuşadası'nın 18.34 kilometre açığında saat 13.10 sıralarında 7.03 kilometre derinlikte 5,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Bölgede artçı sarsıntılar devam ederken saat 17.02'de 4,5 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Sarsıntının, 6,7 kilometre derinlikte olduğu tespit edildi. Depremin, Aydın'ın Kuşadası ilçesine uzaklığı 17,25 kilometre olarak belirlendi.

Depremler İzmir, Aydın ve Muğla başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi.

VATANDAŞLAR KORKUYLA DIŞARI ÇIKTI

Peş peşe meydana gelen iki depremin ardından vatandaşlar kamu binalarından ve iş yerlerinden dışarı çıktılar. Bu vatandaşlar arasında yer alan Figen Ünal, 2 sene önce meydana gelen İzmir depremini anımsadığını söyleyerek büyük korku yaşadığını dile getirdi.

İkinci depremin daha sarsıntılı olduğunu hissedip kendisini dışarı attığını söyleyen Ünal, bir süre daha dışarıda duracağını aktardı. Yine depremin ardından Nüfus Müdürlüğü'ndeki işini yarım bırakıp dışarı çıktığını söyleyen Musa Karakaş adlı vatandaş da, depremlerin ardından korkarak dışarı çıktıklarını belirtti.

Ege Denizi Kuşadası Körfezi’nde meydana gelen ve İzmir'de de hissedilen art arda iki depremin ardından İzmir'de de vatandaşlar büyük panik yaşadı. Depremi hisseden vatandaşlar korkuyla kendilerini dışarı attı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...