Edirne’de ilginç düğün: Gelin damadın şahidi yine gelin damat oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Edirne’de ilginç düğün: Gelin damadın şahidi yine gelin damat oldu!

YAŞAM Haberleri  / AA

Edirne'nin Keşan ilçesinde 2 kuzen 5 dakika arayla evlendi. Kuzenler birbirlerinin nikah şahitleri oldu.

Edirne’nin Keşan ilçesinde gerçekleşen olayda Mine Kıyakoğlu ve Berkay Kayabaş çifti evlenmek için Keşan Belediyesi Evlendirme Memurluğuna başvurdu. Mine Kıyakoğlu’nun başvurusu sonrasında kuzeni Emre Kıyakoğlu’da Buse Savcu ile evlenmek için başvuru yaptı. 2 kuzenin evlenmek için yaptıkları başvurular art arda gelince çiftlerin nikahları beraber kıyıldı.

“GELİN DAMADIN ŞAHİDİ YİNE GELİN DAMAT OLDU”

Çiftlerin nikahlarını Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu 5 dakika arayla kıyarken kuzenler de birbirlerinin nikah şahitliğini yaptı. Törene çiftlerin yakınları katılım sağladı. Nikah töreni sonrasında konuşan Başkan Helvacıoğlu, çiftlere mutluluklar diledi. İlk kez böyle bir nikah kıydığını söyleyen Başkan Helvacıoğlu, "Gelin damadın şahidi de yine gelin ve damat oldu. Çifte nikah çifte mutluluk söz konusu." dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...