Edirne'de 39 kaçak göçmen yakalandı

/ Kaynak: İHA
Edirne'de 39 kaçak göçmen yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Edirne Emniyet Müdürlüğü'nce göçmen kaçakçılığı suçlarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 39 kaçak göçmen yakalandı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü'nün göçmen kaçakçılığı suçlarına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında, 34 Suriye uyruklu, 1 Mısır uyruklu, 4 Gana uyruklu olmak üzere 39 kaçak göçmeni Yabancılar Şube Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine teslim edildiği kaydedildi. nbsp;Edirne Mithatpaşa Mahallesi Kule Kapı Caddesi üzerinde rutin polis devriye ekiplerince cadde üzerinde park halinde bulunan bir kamyonet kasası ve bir otomobil içerisinde yabancı uyruklu 39 göçmen ele geçirildi. nbsp;Araçların içinde kalabalık bir grubun olduğunu gören emniyet ekipleri, şahıslarda yapılan kontrolde 34 Suriye uyruklu, 1 Mısır uyruklu, 4 Gana uyruklu olmak üzere 39 kaçak göçmen şahıs olduğu tespit edildi. Olay yerinde yakalanan Türk vatandaşı T.H ve G.Ö isimli şahıslar gözaltına alınarak, kaçak göçmenlerin de Yabancılar Şube Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine teslim edildiği belirtildi. nbsp;Kaçak göçmenleri taşıyan kamyonet ve otomobile el konuldu. Edirne Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden T.H. mahkemece ev hapsi tedbiri uygulanarak, G.Ö. de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...