Ece'ye gözyaşı seli, sanatçılarda oradaydı

Ece'ye gözyaşı seli, sanatçılarda oradaydı

YAŞAM Haberleri

Arabalı vapur kazasında ölen Ece Su toprağa verildi. İDO, olay için 'Üzüntülüyüz' dedi.

Sirkeci-Harem seferini yapmaya hazırlanan arabalı vapurdan denize düşen araçta hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz, son yolcuğunu uğurlandı. Cenaze töreninde anne Ebru Güleren Yılmaz ve yakınlarının güçlükle ayakta durduğu görüldü. Anne Yılmaz'ın makyöz olarak çalıştığı Karadayı dizisinin oyuncuları ile Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, acılı anneyi yalnız bırakmadı. Minik Ece'nin cenazesi, Halkalı Mezarlığı'nda defnedildi. Aile fertlerinden Ali Rıza Alkan; "Bir arabalık yer kalmış. Anneye 'bin' demişler. Vapura binerken ön tekerlek arabalı vapurda, arka tekerlek limanda kalıyor. Vapur, güvenlik kapağı kalkmadan hareket ediyor. Araba da arka üstü denize düşüyor" iddiasında bulundu. Dün mahkemeye çıkarılan ve serbest bırakılan kaptan Erkan Atalay İm'in bir yakını, "Kendisi çok üzgün, 'keşke böyle bir olay yaşanmasaydı' diyor" ifadelerini kullandı. Kazayla ilgili olarak İDO, "Elimizdeki görüntüleri yetkililere teslim ettik. Yolcumuzun ölümünden dolayı üzüntümüz büyüktür" açıklaması yaptı. Savcılık, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlattı. Ulaştırma Bakanlığı, kazayı soruşturması için özel ekip oluşturdu. Erhan Yılmaz İSTANBUL İHA

ANNE?AYAKTA?DURAMADI
Ayakta duramayan acılı anne, son defa kızının tabutuna sarılırken, ünlü sanatçı Kenan İmirzalıoğlu da Ece Su'yu uğurlayanlar arasındaydı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...