E-5'teki ağaçları kim soyuyor

E-5'teki ağaçları kim soyuyor

YAŞAM Haberleri

İstanbul'un Bahçelievler ilçesindeki Adlî Tıp Kurumu'nun E-5 yoluna bakan cephesindeki ağaçlar herkesin gözü önünde kabukları soyulmak sureti ile ölüme terk edildi.

İstanbul'un Bahçelievler ilçesindeki Adlî Tıp Kurumu'nun E-5 yoluna bakan cephesindeki ağaçlar herkesin gözü önünde kabukları soyulmak sureti ile ölüme terk edildi. Özel olarak korunan Adlî Tıp'ın binası önündeki bu vahşeti görenler, durumu fotoğraflı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa ve İstanbul Valiliği'ne bildirdiklerini, ancak, henüz bir çözüm bulunamadığını söylediler. Vatandaşlar, ''1.5 aydır bu ağaçlar böyle duruyor. Şu anda yemyeşil halde olan bu ağaçların hemen kurtarılmasını bekliyoruz.'' diyor. Bahçelievler'deki bu sorumsuzluğun benzeri, E-5 güzergâhı başta olmak üzere, İstanbul'un çeşitli semtlerinde de görünüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ve İstanbul Valiliği'nin bu duruma bir çâre bulması, ağaçların canlılığını koruması için harekete geçmesi bekleniyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...