E-5’te akıl almaz görüntü! Ne kask, ne üstleri var…

Düzenleyen:
E-5’te akıl almaz görüntü! Ne kask, ne üstleri var…

YAŞAM Haberleri

Türkiye gazetesi WhatsApp hattına gelen videoda İstanbul’da Avcılar-Yenibosna istikametinde E-5 kara yolundaki iki motosikletli, hem kendilerini hem de seyir hâlindeki sürücüleri tehlikeye attı.

Ahmet Aydemir/Türkiye gazetesi - E-5 kara yolunda ilerlerken gördüğü manzarayı kayda alan Türkiye gazetesi okuyucusunun çektiği videoda, seyir hâlinde ilerleyen iki motosiklet sürücüsünün sıcaklıktan dolayı kask takmadığı ve üstlerini giymediği görüldü. Hem kendilerini hem de kara yolundaki sürücüleri tehlikeye atan motosiklet sürücüleri, geçen günlerde sıcaktan bunalarak İzmir’de üstsüz bir şekilde sokaklarda dolaşan vatandaşı anımsattı.

ÇIRILÇIPLAK SOYUNMUŞTU

İzmir'in Ödemiş ilçesinde hava sıcaklı 40 derecenin üzerine çıkınca sıcaktan bunalan bir adam, üstsüz bir şekilde kentin en işlek caddesinde dakikalarca dolaşmıştı. 

E-5’te akıl almaz görüntü! Ne kask, ne üstleri var…

‘’POLİS GÖRDÜ, MÜDAHALE ETMEDİ!’’

Okuyucumuzun aktardığı bilgilere göre; motosiklet sürücülerinden bir tanesi, Atatürk Havalimanı kavşağından Basın Ekspres Yolu istikametine doğru yöneldi. Kavşağı geçer geçmez trafik ekiplerinin bölgede olduğunu ifade eden okuyucumuz, ekiplerin üstsüz bir şekilde motosiklet süren sürücüyü gördüğünü, ancak hiçbir şekilde müdahale etmediğini söyledi.

WHATSAPP HATTIMIZ

Sizler de çektiğiniz video ve fotoğrafları 0534 613 90 60 Türkiye gazetesi WhatsApp hattına gönderin, haberinizi internet sitemizden yayınlayalım...

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...