Dünyanın en küçük köpeği

Dünyanın en küçük köpeği

YAŞAM Haberleri

Polonya'da Suni isimli manyatür köpek, dünyanın en küçük köpeği olarak kayıtlara geçmek üzere. Doğduğunda sadece 45 gram olan köpek, cep telefonundan bile küçük.

Şimdi 3 aylık olan köpek sadece 6 santim boyunda ve ancak 100 gram ağırlığında. Köpeğin daha fazla büyümesi beklenmiyor. nbsp;
Suni doğduğunda bu kadar küçük bir hayvanın yaşayamayacağı düşünülmüş.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Köpeğin Jarocin'deki sahibi Anna Pohl, dünyanın nbsp;en küçük köpeği olarak kayıtlara geçmesi için Guinness Rekorlar Kitabı'yla temasa geçtiğini söyledi. nbsp;
Pohl, Suni çok küçük olduğu için köpeği zarar görmesin diye otururken, yürürken azami dikkat sarfettiğini, keza o nbsp;kaybolmasın diye hep gözünün Suni'nin üzerinde olduğunu söyledi.
Suni'nin Guinness Rekorlar Kitabı'na girmesi için 9 ay sonra da kilosunu muhafaza etmesi gerekiyor. Guinness Rekorlar Kitabı 12 aylık köpekler üzerinden değerlendirme yapıyor. Halen hayattaki en küçük köpek rekoru 10 santim boyuyla Boo Boo'ya ait.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...