Düğüne gittiler, hastaneden çıktılar!

Düzenleyen:
Düğüne gittiler, hastaneden çıktılar!

YAŞAM Haberleri

Ankara'da oyun havaları ile başlayan düğün felaketle sonlandı. Konvoyla düğün salonuna giden davetliler ambulanslarla çıktı.

Sincan ilçesinde dünyaevine giren bir çiftin düğünleri zehir oldu! İddiaya göre düğün salonuna gidilmeden önce davetliler gelinin evinde ağırlandı. Ev sahipleri, 3 gün önce derin dondurucuya koydukları tavuklar ile yemek pişirdi. Gelen misafirlere bu yemekten ikram edildi. Daha sonra konvoy oluşturulup Ertuğrul Gazi Mahallesi'ndeki düğün salonuna gidildi. Piste çıkıp oynayan davetliler, bu esnada kıvranmaya başladı. İçlerinden bazıları başlarının döndüğünü, midelerinin bulandığını söyledi. Bunun üzerine 112 Acil'e haber verildi. Hemen bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

Aralarında çocukların da bulunduğu 30 kişi, ambulanslarla peş peşe hastaneye kaldırıldı. Hepsine gıda zehirlenmesi teşhisi kondu. Doktorlar, hastalara yedikleri tavuktan zehirlenmiş olabileceğini söyledi. Bu arada, düğün salonu sahibi Erdal Ülker "Sosyal medyada hakkımızda çıkan haberler asılsız. Zehirlenme durumu bizle alakalı değil" dedi.





 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...