Düğünde iki aile birbirine kurşun yağdırdı! En güzel günleri kanlı bitti: 1 ölü, 4 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Düğünde iki aile birbirine kurşun yağdırdı! En güzel günleri kanlı bitti: 1 ölü, 4 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, düğünde tartışma yaşandı. İki aile arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi de yaralandı. Öte yandan Afyonkarahisar'daki sokak düğününde ise gençler arasında çıkan bıçaklı kavgada düğün sahibi baba ve oğlu yaralandı. Gelin ve damadın en güzel günü ise yarım kaldı.

Düğün mevsiminin başlamasıyla birlikte düğünlerde başladı ancak aileler arasında çıkan tartışmalar kimi zaman bu güzel günü mahvedebiliyor. Nitekim Kocaeli ve Afyonkarahisar'da bunun iki örneği yaşandı. Kocaeli'de bir düğünde yaşanan tartışmadaiki aile birbirine girdi ve silahla 3 kişi yaralandı. Öte yandan Afyonkarahisar'da gençler arasında çıkan bıçaklı kavgada düğün sahibi baba ve oğlu yaralandı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Esentepe Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi'nde meydana gele olayda geçen hafta iki aile arasında Kandıra'daki bir düğünde tartışma yaşandı. Aralarındaki husumetin büyümesi üzerine T.Ö. ve T.D. adlı iki kuzen, karşı tarafın yaşadığı eve geldi. Aileler arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. 

1 ÖLÜ, 2 YARALI

T.Ö. ve T.D.'nin her ikisi de yaralanırken, diğer aileden de Gülten Şencan’ın yaralandığı öğrenildi. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 42 yaşındaki Gülten Şencan, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

BABA VE OĞUL DÜĞÜNDE BIÇAKLANDI

Afyonkarahisar'daise Fatih mahallesinde meydana gelen olayda mahallede gerçekleştirilen sokak düğününde gençler arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine birbirlerine bıçaklarla saldırdığı iddia edilen şahısları yatıştırmak isteyen düğün sahibi baba Cemali Murat C. ve oğlu Hasan Hüseyin C., bıçaklanarak yaralandı.

Düğüne katılanların haber vermesi ile bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil servis ambulansları sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından baba ve oğlunu ambulanslar ile hastaneye kaldırdı. Baba ve oğlunun tedavileri sürüyor.

GELİN VE DAMADIN EN GÜZEL GÜNÜ YARIDA KALDI

Öte yandan, düğüne katılanlara ikram edilmek için hazırlanan yemeklerin ise kazanlarda kaldığı gözlenirken, kavgadan dolayı düğün yarıda kaldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...