Dört gündür kayıp olan 3 çocuk annesi zeytinlikte bulundu

Düzenleyen:
Dört gündür kayıp olan 3 çocuk annesi zeytinlikte bulundu

YAŞAM Haberleri

Mersin Erdemli'nin kırsal mahallesinde kaybolan 3 çocuk annesinin bulunması için köylüler ve ekipler seferber oldu. Ancak kadına 4 gündür ulaşılamadı.

Mersin Erdemli'ye bağlı kırsal Batısandal Mahallesin'de oturan 3 çocuk annesi Elif Ergün (32), bir anda ortadan kayboldu. Ailesi, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Bunun üzerine jandarma ve AFAD arama kurtarma çalışması başlattı. Köylülerin de destek vermesi üzerine toplam 70 kişi, Ergün'ün izini sürdü.  Köylü kadınlar "Elif senin için uğraşıyoruz. Bir ses ver Elif" diye bağırarak seslerini duyurmaya çalıştı. Ancak dört gündür bir sonuç elde edilemedi. 

Dört gündür kayıp olan 3 çocuk annesi zeytinlikte bulundu

"GÖZYAŞLARIYLA ARIYORUZ"

Kadınlardan Elif Ercan "Komşumuzun kızı kayboldu. 3 tane çocuğu var, 4 gündür aranıyor. Çok soğuk günler oldu. Kadın, erkek, çocuk arıyoruz, bir haber yok. Yeri geliyor ağlıyoruz. Devletimizde burada, jandarma, AFAD, belediye, herkes geldi. Köpek ve drone da var. Ama bulamadık" dedi. Batısandal Muhtarı Sinan Ay ise kadının psikolojik problemleri olduğunu belirterek "20-25 yıldır zaman zaman evi terk ediyor. Normalde 2-3 günde bulurduk. Ancak şu ana kadar ulaşamadık" ifadelerini kullandı.

SES SAYESİNDE BULUNDU

Gün battıktan sonra bir araya gelen köylüler, Yanıkhan mevkiinde bir ses duyduklarını söyleyince birkaç kişilik grup bu bölgeyi yeniden kontrol için gitti. Fenerle arama yapan vatandaşlar, kısa süre sonra kadını zeytinlik alanda sağ olarak buldu. Bölgeye çağrılan 112 sağlık ekibi, Ergün'ü kontrol için hastaneye götürdü. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...