Dolmabahçe Sarayı'nda yangın paniği

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Dolmabahçe Sarayı'nda yangın paniği

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul Beşiktaş'taki Dolmabahçe Sarayı'nın marangozhanesinde yangın çıktı ve bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

Beşiktaş'ta korkutan bir yangın meydana geldi. Yangın Dolmabahçe Sarayı'nın selamlık bölümünde çıktı. Tarihi eserlerin restore edildiği marangozhanede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın başladı.

Görevli personel durumu fark ederek itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen Beşiktaş ve Beyoğlu Belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri yangını söndürmek üzere yoğun bir şekilde çalışmalara başladı.

Dolmabahçe Sarayı'nda yangın paniğiBeşiktaş'taki Dolmabahçe Sarayı'nda nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü.

Yangın çalışmalar sonucu kısa sürede büyümeden söndürülürken yangının çıkış nedeni ve herhangi bir tarihi eserin zarar görüp görmediğine ilişkin inceleme başlatıldı.

Dolmabahçe Sarayı'nda yangın paniği

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...