Dolandırıcılar şimdi de amca oldu

Düzenleyen:
Dolandırıcılar şimdi de amca oldu

YAŞAM Haberleri

Her türlü numarayı çeviren dolandırıcılar, bu defa farklı taktikle karşımızda. İstanbul’da bir gencin yaşadıkları sizin de başınıza gelebilir.

Cabir Turğut İSTANBUL

Gün geçmiyor ki dolandırıcılıkta yeni bir taktik geliştirilmesin... Bu defa ki yöntem ‘pes’ dedirtti. Daha önce benzeri görülmemiş dolandırıcılık olayı İstanbul’un Bahçelievler ilçesine bağlı Mahmutbey Caddesi’nde yaşandı. 3 Ağustos Cuma akşamı kız arkadaşı S.T’yi eve bırakan A.Ş’nin (19) yanına bir kişi yaklaştı. Kızın amcası olduğunu iddia eden şahıs, gence bağırmaya başladı. “Bekle kızı alıp geliyorum. Cep telefonunu kapat, sizleri yüzleştireceğim. Doğru cevapları alamadığım takdirde ikinizi de hastanelik edeceğim” diyerek tehditler savuran zanlı, A.Ş’ye kaçmaması için cep telefonunu rehin alması gerektiğini söyledi. Paniğe kapılan genç de telefonunu şahsa verdi. Amacına ulaşan dolandırıcı daha sonra sırra kadem bastı. Mağdur A.Ş. “Kız arkadaşım hakkında birkaç doğru bilgi verdi, ilişkimizi, o gün ne yaptığımızı sordu. Telefonumu aldı ‘45 dakikaya geleceğim’ dedi. 1 saat bekledim kimse gelmedi. Yolda bir arkadaşımı gördüm. Telefonundan kız arkadaşımı aradım ve böyle bir amcası olmadığını öğrendim. Karakola giderek şahıstan şikâyetçi oldum” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...