Doktoru döven üç kardeş tahliye edildi

Düzenleyen:
Doktoru döven üç kardeş tahliye edildi

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'da doktor Şeyhmus Baraş'ı darbettikleri gerekçesiyle tutuklu yargılanan hasta yakını 3 kardeş için ikinci duruşmada tahliye kararı çıktı. Doktor, bu duruma isyan etti

Şanlıurfa'da 27 Haziran'da doktor Şeyhmus Baraş, hasta yakınları tarafından darbedildi. Saldırının ardından gözaltına alınan 3 kardeş tutuklandı. Sanıklar, bugün Viranşehir 2. Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı. Davanın ikinci duruşmasında kardeşler, Baraş'a hakaret etmediklerini belirterek tahliye talebinde bulundu. Tanıklar ise üç şahsın doktor Baraş ile tartıştığını gördüklerini dile getirdi. Sanıkların tutuklulukta geçirdikleri süreyi dikkate alan mahkeme, kaçma şüphelerinin de bulunmadığına hükmederek, tutuksuz yargılanmalarına hükmetti ve duruşmayı erteledi. Doktor Baraş duruşma sonrası karara tepki gösterdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...