Diyarbakır'dan 10 ay sonra sevindiren haber

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Diyarbakır'dan 10 ay sonra sevindiren haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Doç. Dr. Hakan Akelma, son 10 ay içerisinde ilk defa dün hastanelerine koronavirüs nedeni ile yatışı olmadığını duyurdu.

Koronavirüs vaka sayılarında hep ilk sıralarda yer alan Diyarbakır’da tedbirler meyvesini vermeye devam ediyor. Koronavirüs ile ön saflarda mücadele eden Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Doç. Dr. Hakan Akelma, sosyal medya hesabından mutlu haberi paylaştı.

"Dün koronavirüs hasta yatışı olmadı"

Doç. Dr. Akelma sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dün 10 aydır ilk defa hastanemizde hiç koronavirüs hasta yatışı olmadı. İnşallah hep böyle gider" ifadelerini kullandı.

Öte yandan hastane yetkilileri söz konusu hasta yatışının olmadığını fakat koronavirüs hastalarının hastanelerine başvuruda bulunmaya devam ettiğini belirtti. Yetkililer, vatandaşların kurallara uyması durumunda sayıların her geçen gün daha da azalacağını bildirdi.

Diyarbakır'dan 10 ay sonra sevindiren haber

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...