Diyarbakır'da korku dolu anlar! Taşlı sopalı ev bastılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Diyarbakır'da korku dolu anlar! Taşlı sopalı ev bastılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır’da kısıtlama saatinde park kavgası nedeniyle ev bastılar, 20 kişi yaralandı.

Olay, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Fabrika Mahallesi 838. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre dün akşam saatlerinde bir kişi aracıyla geri gelirken Koyuncu ailesinin aracına çarptı. Çarpma sonrası tartışma çıkınca şahıs belindeki silahı çıkartarak havaya ateş açtı. Koyuncu ailesinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri şahsın silahına el koyarak ifadesi alınması üzere karakola götürdü.

Bugün öğle saatlerinde şahsın ailesi, Koyuncu ailesinin kapısına taş ve sopalarla gelerek kısıtlama saati içerisinde eve saldırdı. Saldırı sonucu 20 kişi yaralandı. Olay yerine çevik kuvvet ekiplerinin sevk edilmesi sonrası taraflar güçlükle ayrılırken, yaralılar olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Diyarbakır'da korku dolu anlar! Taşlı sopalı ev bastılar

Koyuncu ailesinden Hamza Koyuncu, kavganın kardeşi ve kuzeninin aracına bir şahıs tarafından geri geri vurulduktan sonra başladığını aktardı. Koyuncu, “Dün akşam amcaoğlu ve kardeşim aracını park etmişler, şahıs geri geri gelip araca vurmuş. Amcaoğlu da neden vurduğunu sorunca tartışma çıkmış. Şahıs 3 el havaya ateş etti, silahını polisler gelip aldı. Bu sabah tekrardan saldırdılar, görüntüleri çekip polise verdik” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...