Diyarbakır'da firar eden 3 tutukludan 1'i yakalandı

/ Kaynak: DHA
Diyarbakır'da firar eden 3 tutukludan 1'i yakalandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Diyarbakır Adliyesi'nde bu sabah saatlerinde duruşmaya getirilen 3 tutuklu firar etti. Savcılık, tutuklulardan birinin yakalandığını belirtti.

Diyarbakır'da adliyeden kaçan 3 tutukludan 1'i yakalandı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, bugün sabah saatlerinde adliye binasından firar eden 3 tutukludan 1'inin yakalandığını açıkladı. Başsavcı Ramazan Solmaz, bu sabah saatlerinde adliye binasından 3 tutuklunun kaçmasına ilişkin yazılı bir basın açıklaması yaptı. Saat 10.40 sıralarında B.O., Ş.T. ve A.O. isimli 3 kişinin duruşma için getirildikleri adliye nezarethanesinin camını ve demir parmaklıklarını kırarak firar ettiğini belirten Solmaz, "Olayla ilgili olarak firar eden şahıslar hakkında 'kamu malına zarar verme' ve 'hükümlü ve tutuklunun kaçması' suçundan soruşturma başlatılmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturma kapsamında firar eden şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan çalışma kapsamında Emniyet Müdürlüğü görevlilerince B.O. isimli firari yakalanmış, diğer firarilerin yakalanması için titizlikle ve çok yönlü olarak çalışmalar devam etmektedir" dedi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...