Diyarbakır'da 16 araç birbirine girdi: 10 yaralı

Düzenleyen:
Diyarbakır'da 16 araç birbirine girdi: 10 yaralı

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır’da etkili olan kar yağışı, kazaya sebep oldu. Don ve buzlanmadan dolayı iki farklı zincirleme kaza yaşandı. İlk kazada 10 kişi yaralanırken diğer kazada sadece maddi hasar meydana geldi.

Diyarbakır’da sabah saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı gün içerisinde etkisini yitirdi. Akşama doğru ise yollar buzlandı. Bu sebeple şehrin iki farklı bölgesinde trafik kazası meydana geldi. İlk kaza, merkez Kayapınar ilçesi 75 metrelik yol üzerinde yaşandı. Burada 16 otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan 10 kişi hastaneye kaldırıldı. İkinci trafik kazası ise merkez Kayapınar ilçesi 50 metrelik yol üzerinde meydana geldi. Buradaki trafik kazasında ise aralarında ticari araçlarında bulunduğu 6 otomobil yolun buzlanmasından dolayı birbirine girdi, ölen ya da yaralanan olmadı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...