Diyarbakır temzileniyor

/ Kaynak: DHA
Diyarbakır temzileniyor

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kobani eylemlerinin en ağır yaşandığı 10 kişinin can verdiği Diyarbakır'da sabah saatlerinden itibaren temizlik çalışmaları başladı.

Diyarbakır'da, IŞİD'i protesto gösterileriyle başlayan ve 10 kişinin ölümü, onlarca kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaylardan sonra, bugün sabah erken saatlerde, olayların yoğun olarak meydana geldiği merkez Yenişehir İlçesi Ofis semtinde temizlik çalışmalarına başlandı.HDP'nin çağrısı üzerine önceki gün Diyarbakır kent merkezinde IŞİD'in Kobani'ye saldırısını protesto amacıyla yapılan gösterilerde 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan olaylardan sonra bugün sabah saatlerinde, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı temizlik görevlileri harekete geçti. Temizlik ekipleri, olayların yoğun olarak meydana geldiği merkez Yenişehir İlçesi'ndeki Ofis Semti, Ekinciler ve Gevran Caddeleri'nde temizliğe başladı. Kaldırım ve caddelerdeki taşları, yola barikat olarak kurulan yakılmış lastik artıkları toplayan görevliler, süpürge ve iş makineleriyle her yeri temizlediler. Aynı şekilde kentin genelinde de bir temizlik çalışması başlatıldı.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...