Diyarbakır 3. Sanayi Sitesi'nde patlama: 10 yaralı var

Düzenleyen:
Diyarbakır 3. Sanayi Sitesi'nde patlama: 10 yaralı var

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'da 3. Sanayi Sitesi'nde patlama meydana geldi. Olay yerine, UMKE, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi, yaralılar olduğu belirtildi. Patlama anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Son dakika patlama haberi... Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi 3. Sanayi sitesinde patlama meydana geldi. Sanayi sitesi içinde sabah saatlerinde bir iş yerinde sanayi tüpünden olduğu iddia edilen patlama meydana geldi. 

İşte patlama anı

Patlama anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde, iş yerindeki şiddetli patlama anı, çevredeki iş yerlerinde çalışanların patlama sesinin duyulmasıyla panikle iş yerlerinden çıkması ve olay yerine koşması yer alıyor.

 

Vatandaşlar tarafından 112 komuta merkezine yapılan arama ile olay yerine UMKE, 112 Acil Sağlık, itfaiye ve çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.  Patlamada, iş yerinde ağır hasar oluştu. Çevredeki bazı iş yerlerinin yanı sıra park halindeki araçlarda da hasara yol açtı.

Diyarbakır 3. Sanayi Sitesi'nde patlama: 10 yaralı var

YARALILARIN DURUMU AĞIR

Patlamada, yaralanan 10 kişi ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Patlama ile ilgili olay yerinde geniş çapta güvenlik önlemi alındı.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.Diyarbakır 3. Sanayi Sitesi'nde patlama: 10 yaralı var

VALİ OLAY YERİNDE

Vali Münir Karaloğlu, şu an hastanelere ulaşan 10 yaralının olduğunu belirterek, bunlardan 5'inin durumunun ağır olduğunu bildirdi.

Karaloğlu, "Olaya itfaiye, AFAD, UMKE, sağlık ekipleri anında müdahale etti. Olay çok yönlü olarak soruşturuluyor. Patlama, sanayi tüpünden kaynaklı." dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...