'Dilara' cinayetinde kan donduran ayrıntı!

/ Kaynak: DHA
'Dilara' cinayetinde kan donduran ayrıntı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

ABD'nin Philadelphia kentinde, erkek arkadaşı tarafından öldürülen milli sporcu Dilara Elysse Özen cinayet ile ilgili korkunç ayrıntılar ortaya çıktı.

DHA'nın edindiği bilgilere göre, Erzurum'da 2011 yılında düzenlenen Unıversiade oyunlarında Bayan Buz Hokeyi Milli takımı formasını giyen Dilara Özen, erkek arkadaşı Andrew Messner tarafından başı kesilerek öldürüldü. Pennsylvania Eyaleti'nin Philadelphia kentine bağlı Bensalem kasabasındaki evinde annesi Rhoda Özen tarafından banyo küvetinde başı kesilmiş halde bulunan Dilara'nın erkek arkadaşı polis tarafından gözaltına alınmış, 25 yaşındaki Dilara da son yolculuğuna çiçeklerle uğurlanmıştı.
'Dilara' cinayetinde kan donduran ayrıntı!

28 Eylül'de, 29 yasındaki erkek arkadaşı Andrew Messner tarafından öldürülen Dilara'nın cesedi, annesi tarafından evinin banyosunda küvetin içinde bulunmuştu. Bu yılın başlarında, Dilara Özen'e fiziksel saldırıda bulunduğu için gözaltına alınan ve olaydan sonra ifade vermek için mahkemeye gitmediği için hakkında tutuklama kararı bulunan Andrew Messner, sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülmüştü.
'Dilara' cinayetinde kan donduran ayrıntı!

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...