Dikkat! Meteoroloji uyardı... Kar yağışı etkisini gösterecek (11 Kasım 2022 hava durumu)

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dikkat! Meteoroloji uyardı... Kar yağışı etkisini gösterecek (11 Kasım 2022 hava durumu)

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji günlük hava tahmin raporu yayımlandı. Buna göre; 14. Bölge Müdürlüğü, bölge illeri için kar yağışı uyarısında bulundu. Yağışların, karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin haritasında yer alan bilgiye göre, yurdun doğusunda kar bekleniyor. Yağışların yüksek kesimlerde ve karla karışık yağmur ya da kar şeklinde olacağı öngörülüyor. Sıcaklıkların ise mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor. 

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNDE SEYREDECEK

Yurdun iç ve kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu,  Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Ordu, Batman ve Siirt çevrelerinin yağmur ve sağanak bekleniyor. İç ve kuzey kesimlerde  ise sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi olacağı belirtiliyor.

Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, bölge genelinde havanın çok bulutlu, aralıklı yağmurlu geçmesi tahmin edildiği belirtilerek, “Yağışların yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında olacağı tahmin ediliyor. 

RÜZGARIN ZAMAN ZAMAN ORTA KUVVETTE ESMESİ BEKELNİYOR

Rüzgarın batılı ve güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor. İl merkezleri için günün beklenen en yüksek sıcaklıkları; Bitlis ve Van’da 10, Muş ve Hakkâri’de 13 derece olması beklenmektedir” denildi. 

Dikkat! Meteoroloji uyardı... Kar yağışı etkisini gösterecek (11 Kasım 2022 hava durumu)

11 KASIM 2022 HAVA DURUMU

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 17

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 18

İzmir: Az bulutlu ve açık 21

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 26

Antalya: Az bulutlu ve açık 24

Samsun: Parçalı bulutlu 16

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar yağmurlu 15

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı 8

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 16

(İHA)

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...