Denizli'nin Arsen Lüpen'i: Kıymalı yumurta yaptı, duş aldı, bir de not bıraktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Denizli'nin Arsen Lüpen'i: Kıymalı yumurta yaptı, duş aldı, bir de not bıraktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Denizli'de hırsızlık için girdiği evde kıymalı yumurta yapıp yiyen ve banyoyu kullanan, üzerine bir de "Sadece ihtiyacım olanı aldım. Allah size daha iyilerini versin" şeklinde not bırakan hırsız, pişkinliği ile pes dedirtti.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşanan hırsızlık olayındaki detaylar, duyanları şaşkına çevirdi. Deliktaş Mahallesi'nde iki katlı evde ikamet eden Levent Karademir (40), Ramazan Bayramı dolayısıyla ailesiyle memleketine gitti. Karademir, tatil dönüşünde evine hırsız girdiğini, dizüstü bilgisayarı ve kıyafetlerinin de aralarında olduğu bazı eşyalarının çalındığını fark etti.

KIYMALI YUMURTA YAPIP YEMİŞ

Buzdolabının üstünde "Sadece ihtiyacım olanı aldım. Allah size daha iyilerini versin" şeklinde bir not bulan Karademir, hırsızın kıymalı yumurta yapıp yediğini, banyo yaptığını da belirledi. Karademir, polise başvurarak hırsızın yakalanmasını talep etti.

Denizli'nin Arsen Lüpen'i: Kıymalı yumurta yaptı, duş aldı, bir de not bıraktıEv sahibi Kardemir, mutfağı ve banyoyu kullanan hırsızın pişkinliği karşısında şaşkına döndü.

"BİLGİSAYARDA HATIRALARIMIZ VARDI"

Karademir, hırsızın evinde rahatça hareket etmesi ve adeta keyif yapması karşısında şaşkına döndüğünü dile getirdi. "Bir de utanmadan not bırakmış, ihtiyacı olanları aldığını yazmış. 'Yüzsüzlüğün bu kadarı' diyorum" diyen Karademir, şu ifadeleri kullandı:

"Daha önce evde tek başına kalabilen çocuklarım şimdi diğer odaya bile yalnız gidemez oldu, psikolojileri bozuldu. Hırsızın bilgisayarımı geri getirmesini istiyorum. Orada 12 yıllık aile hatıralarımız vardı. Bilgisayarımı geri getirirse şikayetimi geri alacağım." ​​​​​

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...