Denizli'de tır dehşeti! Karşıdan karşıya geçmek isteyen adam feci şekilde can verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Denizli'de tır dehşeti! Karşıdan karşıya geçmek isteyen adam feci şekilde can verdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 62 yaşındaki adam bindiği minibüsten indi ve yolun karşısına geçmek istedi. Yaşlı adam yolun karşısına geçmeye çalışırken tır çarptı ve metrelerce sürüklenerek olay yerinde öldü.

Yaşlı adam minibüsten indi ve yolda karşıdan karşıya geçmek isteyince olan oldu. Pamukkale ilçesine bağlı Cankurtaran Mahallesi’nde meydana gelen feci olayda 62 yaşındaki Şakir Keçeci minibüsten indi ve yolun karşısına geçmeye çalıştığı esnada tırın çarpması sonucu metrelerce savruldu. 

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Durumu görenler 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye giden sağlık görevlileri yaşlı adamın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucu cansız beden adli tıp morguna kaldırıldı. Otopsi işlemi sonrası Keçeci’nin cansız bedeninin İstanbul’da toprağa verileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...