Denizli'de silah kaçakçılığına 4 tutuklama

Düzenleyen:
Denizli'de silah kaçakçılığına 4 tutuklama

YAŞAM Haberleri

Denizli'de, düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alınan 4 kişi, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Pamukkale Mahallesi'nde 30 Mart Perşembe günü, silah kaçakçılarına yönelik olarak jandarma ekiplerince operasyon düzenledi. Bazı şüphelilerin Antalya ve Mersin'den getirecekleri silahları Denizli'de satacaklarını öğrenen jandarma, şüpheli otomobili durdurdu. Aracın bagajında, 'Sıg Sauer' marka 8 ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Otomobilde bulunan Ş.K (39), A.C (24), H.C.B (22) ve S.C (37) gözaltına alındı. Yapılan araştırmada zanlılardan Ş.K.'nın Mersin'de işlenen bir cinayet ile gasp, sahtecilik ve silahlı yağma gibi 8 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlı, tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...