Denize düşen yavru kediye itfaiyeden kurtarma operasyonu

Denize düşen yavru kediye itfaiyeden kurtarma operasyonu

YAŞAM Haberleri

Fethiye'de denize düşen ve kurtulmaya çalışırken de yağmur suyu tahliye ızgarasına sıkışan yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kordon boyundaki bir restoranın önünde bağlı tekneye atlamak isteyen yavru kedi, denize düştü. Denizden çıkmaya çalışan kedi, yağmur suyu tahliyesine bağlı ızgara ile beton arasına sıkıştı. Vücudunun büyük bölümü suyun içinde kalan kedinin miyavlamalarını duyan bir restoran işletmecisi Abdurrahman Tas, hayvanı buldu. Uzun süre kediyi sıkıştığı yerden kurtarmaya çalışan vatandaşlar başarılı olamayınca Fethiye Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Kısa süre sonra olay yerine ulaşan ekipler, denize girerek kedinin sıkıştığı noktayı tespit etti. İtfaiyeciler, yaklaşık 45 dakikalık çalışmanın sonunda betonu balyozla kırıp genişlettikleri yerden kediyi çıkarmayı başardı.
- Anne kedinin şefkati
İtfaiye ekipleri, havluyla kuruttukları yavru kediyi, kurtarma çalışmalarını uzaktan izleyen annesinin yanına bıraktı. Anne kedi, ıslanan yavrusunu uzun süre yaladı. Restoran çalışanları da anne ve yavrusuna yiyecek verdi. Kediyi kurtaran itfaiye çavuşu Tuğrul İri, gazetecilere yaptığı açıklamada, vücudunun büyük bölümü suyun içinde olan kediyi güçlükle kurtardıklarını, kedinin arka ayağında ise kırık olabileceğini vurguladı. Restoran işletmecisi Abdurrahman Tas ise miyavlamalarını duyduğu yavru kediyi uzun süre kendi imkanlarıyla kurtarmaya çalıştıklarını ancak alan çok dar olduğu için ulaşamadıklarını söyledi. Tas, kediyi kurtaran itfaiye ekiplerine teşekkür etti.
Denize düşen yavru kediye itfaiyeden kurtarma operasyonu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...