Denize düşen adamı sopayla kurtarmaya çalıştılar

/ Kaynak: İHA
Denize düşen adamı sopayla kurtarmaya çalıştılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çanakkale'de iskeleden denize düşen adamı kurtarmak için buz gibi suya girmeye kimse cesaret edemeyince, düşen adamı kova ve sopayla kurtarmaya çalıştılar.

Çanakkale'de, iskeleden denize düşen adamı kurtarmak için balıkçılar seferber oldu. Buz gibi suya atlamaya kimse cesaret edemeyince, yaşlı adamı kurtarmak için sopa ve kovalar kullanıldı. nbsp;Çanakkale iskelesinde balık tutanları seyreden 70 yaşındaki Mehmet Matara, henüz bilinmeyen bir sebeple denize düştü. İskelede bulunan vatandaşlar, soğuk havada denize atlayamayınca, yaşlı adamı kurtarmak için ellerindeki ip bağlı kovaları denize sarkıttı. Bu sırada denizde avlanan bir balıkçı teknesine de haber verildi. Kısa sürede iskeleye gelen "Kamber" adlı teknedeki 2 balıkçı, denize düşen adamı kurtarıp tekneye aldı. 70 yaşındaki adam, Kilitbahir iskelesine gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınarak Çanakkale Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaşlı adamın kurtarılma anı kameralarca saniye saniye kaydedildi.
nbsp;Denize düşen adamı sopayla kurtarmaya çalıştılar


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...