Deniz Feneri'nden Gazze'ye yardım

Deniz Feneri'nden Gazze'ye yardım

YAŞAM Haberleri

İsrail, Filistin topraklarında yine kan döktü. Masum çocukları, kadın ve yaşlıları şehit etti. Gazze'yi yine harabeye çevirdi.

Ramazan vesilesiyle Suriye, Irak ve Bosna'da 60 bin aileye gıda yardımı planlayan Deniz Feneri Derneği, İsrail'in zulmü karşısında zor günler geçiren Gazze'ye de yardım için harekete geçti. Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz "Dünyanın savaş, açlık, kıtlık, fakirlik yaşayan ülkelerine yetişmeye çalışıyoruz. Bütün gücümüzle şu sıralar özellikle Suriye, Irak, Filistin ve Bosna'da ihtiyaç sahiplerine hayırsever halkımızın yardımlarını ulaştırıyoruz. Gazze'de bulunan kardeş kuruluşumuz İnsani Yardım ve Kalkınma İçin Salam Derneği aracılığıyla da Pazar günü itibariyle Gazze sınırları içerisinde 300 aileye 15 bin dolar değerinde gıda paketleri ulaştırılacak. nbsp;Gazze'de yardım çalışmalarımız artarak devam edecek" dedi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...