Dehşeti yaşadı! Genç kıza 8 köpek birden saldırdı

Düzenleyen:
Dehşeti yaşadı! Genç kıza 8 köpek birden saldırdı

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'da staj yaptığı hastaneye giden Rojin Tordoğan (19) 8 köpeğin saldırısına uğradı. Kolundan yaralanan genç kız "Ben direndim, ya yerimde küçük bir çocuk olsaydı" dedi.

Harran Üniversitesi öğrencisi Rojin Tordoğan (19), önceki gün staj için Harran Üniversitesi Hastanesine gittiği sırada yerleşkedeki köpeklerin saldırısına uğradı. Kendi imkânlarıyla Harran Üniversitesi Hastanesine ulaşan Tordoğan, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Tordoğan, kaldığı öğrenci yurdundan staj için arkadaşlarıyla hastaneye giderken 7-8 köpek gördüğünü anlattı. Tordoğan, “Köpeklerden biri bana doğru gelince diğerleri de üzerime koşmaya başladı. Arkadaşlarım benden ileride olduğu için kaçabildiler ama ben kaçamadım. Hepsi üzerime geldi, birisi kolumu ısırdı. O anda diğer bir köpek de bacağımı ısırmaya çalıştı ama elimdeki poşetle kendimi savundum. Sonra elimdeki poşeti atınca köpekler o tarafa gitti. Ben de hastanenin acil bölümüne gidip tedavimi yaptırdım. Koluma dikiş atıldı” dedi. 

Dehşeti yaşadı! Genç kıza 8 köpek birden saldırdı

Bir köpek vahşeti de Gaziantep’te yaşandı. Merkez Şehitkamil ilçesi Mithatpaşa Mahallesi’nde pitbull cinsi köpek Ufuk Göçmen’e (43) saldırdı. Kendi imkânlarıyla köpekten kurtulan ve ayağından yaralanan Göçmen, ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...