Dehşete düşüren görüntü! Devasa yılan evcil köpeği kapınca...

Düzenleyen:
Dehşete düşüren görüntü! Devasa yılan evcil köpeği kapınca...

YAŞAM Haberleri

Bahçedeki köpeği yakalayan pumanın ardından şoke edici yeni görüntüler geldi. Bu kez bir evcil köpeği kapan, devasa bir yılan...

Yılanın köpeği sardığını gören çocuklar, hemen harekete geçti. Üç çocuk canavar yılanla kavgaya tutuşurken... Aralarında en büyük olanı sopayla yaklaştı.

Video görüntülerinde yılanın çocuklara karşılık verdiği görülüyor. Amansız kavganın sonunda çocuklardan biri yılanın başını yakalamayı başardı. Diğeri de köpeği saran kuyruğu tuttu.

Çocuklar boylarından büyük canavarı çözerken, köpek de özgürlüğüne kavuştu.

Tüyler ürperten görüntülerin nerede çekildiği bilinmiyor. Bir canlıyı kurtaran çocukların kimlikleri de... 

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İki gün önce Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarında bir başka dehşet verici olay cep telefonuyla kaydedilmişti. Bir Rus oligarka ait puma, birçok ünlünün oturduğu Gryaz semtindeki evden kaçmış...

Vahşi hayvan, Kozino köyünde girdiği bir evin arka bahçesinde köpeğe saldırmıştı. Puma, Alexey Mirankov'a ait bahçede yakaladığı köpeği boynundan ısırmıştı.

Sekiz dakika boyunca hayvanı bırakmayan puma, olay yerine gelen yetkililer tarafından yatıştırıcı ilaçla vurulmuştu.

İnanılmaz bir şekilde hayatta kalan Zhulya isimli köpek, dünya çapında gündem olmuştu. Görüntülerde bir başka köpeğin pumanın ağzındaki hayvanı kurtarmaya çalıştığı ancak başarılı olamadığı yer almıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...