Dehşet anları! Eşine kızdı, kendini arabadan attı

Düzenleyen:
Dehşet anları! Eşine kızdı, kendini arabadan attı

YAŞAM Haberleri

Aydın'da seyir halindeyken eşiyle tartışmaya başlayan bir kadın, bir anda aracın kapaısını açıp kendisini yola bıraktı.

Aydın'da karı kocanın kavgası, hastanede bitti. Evli çift henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Bu esnada sinirlerine hakim olamayarak seyir halindeki araçtan atlayan kadın, ağır yaralandı.

Dehşet anları! Eşine kızdı, kendini arabadan attı

YARALI KADININ DURUMU AĞIR

Olay, Aydın-Muğla karayolu üzerinde saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.H. isimli kadının henüz bilinmeyen bir nedenle seyir halindeyken araç içerisindeki eşi ile tartıştı. Tartışma sırasında H.H. kendisini bir anda seyir halindeki araçtan aşağıya attı. Atlamanın etkisi ile yol kenarına savrulan kadın ağır yaralandı. Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadını ilk müdahalenin ardından ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis, olay ile ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...