Dedikodu yaptığı için sokak ortasında vahşice katledildi!

/ Kaynak: İHA
Dedikodu yaptığı için sokak ortasında vahşice katledildi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'daki olayda Ramazan Ç. dedikodusunu yaptığını iddia ettiği yakını S.Ç. ile sokakta karşılaşınca aralarında başlayan tartışma ise kanlı bitti...

Antalya'da bir kişi, dedikodu yaptığını iddia eden akrabasını bıçakla ağır yaraladı. nbsp;Edinilen bilgiye göre, olay, Muratpaşa İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 639 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Ramazan Ç. dedikodusunu yaptığını iddia ettiği yakını S.Ç. ile sokakta karşılaştı. Bir süre konuşan ikili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Sinirlerine hakim olamayan Ramazan Ç., üzerindeki bıçağı S.Ç.'ye sapladı. Vücudunun çeşitli yerinden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan S.Ç., ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. S.Ç.'nin yaralandığını duyan yakınları pompalı tüfekle olay yerine geldi. Polis, pompalı tüfekli şahıslara dur ihtarı yaptı. Dur ihtarına uymayan iki şüpheli polise pompalı tüfek doğrulttu. Bir süre polise direnen iki şüpheli teslim oldu. Ramazan Ç., olay yerinin bir alt sokağında yakalandı. Ramazan Ç.'nin olayı gerçekleştirdiği bıçak yol kenarındaki süs bitkileri içinde bulundu. Zanlı emniyete götürüldü.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...