Darbeci suikast timinin lideri eşinden boşandı

Düzenleyen:
Darbeci suikast timinin lideri eşinden boşandı

YAŞAM Haberleri

Cumhurbaşkanına suikast girişimi davasında yargılanan suikast timi lideri eski Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş, eşi Naciye Bilgehan Sönmezateş ile Muğla Aile Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmada tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. FETÖ'cü subayların malvarlığını kaçırmak için eşlerinden boşandıkları daha önce ortaya çıkmıştı.

Cumhurbaşkanına suikast girişimi davasında yargılanan suikast timi lideri eski Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş, eşi Naciye Bilgehan Sönmezateş ile Muğla aile mahkemesinde bugün yapılan duruşmada tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. 

FETÖ'CÜLER MAL VARLIĞINI KAÇIRMAK İÇİN BOŞANIYOR

Teğmenlik yıldızını FETÖ eliyle takan azılı FETÖ'cü Sönmezateş yakalandığı görüntülerde eşine 'beni boşa mesajı"' göndermişti. Kalkışmadan önce aldıkları talimatla 60 FETÖ'cü subay darbenin başarısız olma ihtimaline karşı mal varlıklarını korumak düşüncesi ile eşlerine boşanma davası açmıştı.

HAİNLİĞİ İTİRAF ETMİŞTİ: "DARBECİYİM, İSTERSE İDAM ETSİNLER"

15 Temmuz darbe girişiminde özel timlerin Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın kaldığı otele düzenlediği baskını yöneten Tümgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş ifadesinde, "Darbeciyim, isterlerse idam etsinler ama FETÖ'cü değilim" demişti. Sönmezateş, saldırıyı organize eden askerlerden Binbaşı Şükrü Söymen'in, kendisine darbe girişiminden 5 gün önce "Hazır ol bu hafta şenlik var" dediğini önü sürmüştü.

EŞİNE 'BENDEN BOŞAN' DEMİŞTİ

Tümgeneral Sönmezateş'in ifadesinde ayrıca eşine de mesaj gönderdiği ve darbeci olduğu için kendisinden boşanmasını istediği de ifade edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...