'CV'ni Güncelle' bünyesindeki yeniliklerle 11. yaşını kutladı

Düzenleyen:
'CV'ni Güncelle' bünyesindeki yeniliklerle 11. yaşını kutladı

YAŞAM Haberleri

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü, bu yıl 11.’sini düzenlediği CV’ni Güncelle etkinliği ile büyük ilgi topladı.

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü, bu yıl 11.’sini düzenlediği  CV’ni Güncelle etkinliği ile büyük ilgi topladı. 22-23-24 Kasım tarihlerinde Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte, lider firmaların üst düzey yöneticilerinin katılımlarıyla üç gün boyunca toplamda dokuz oturum ve çeşitli alanlardaki Workshoplar ve Case Studyler gerçekleşti. Her oturum için sertifika verilen CV’ni Güncelle’de birçok konuda eğitici konferanslarla birlikte söyleşiye yer verildi.

'CV'ni Güncelle' bünyesindeki yeniliklerle 11. yaşını kutladı

“MÜCADELEYİ HAYAT OLARAK GÖRÜN”

Birinci günün ilk oturumunda Özdilek Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, CV’ni Güncelle’deydi. Konuşmasına Özdilek Holding’in başlangıçtan bugüne kadar olan birikimini ve tecrübelerini anlatan bir video gösterimiyle başlayan Hüseyin Özdilek, belirledikleri hedeflerden ve şirket yapısından da bahsetti. Mücadeleyi hayat olarak görün, diyerek çalışmanın ve mücadelenin önemini vurgulayan Özdilek, çok para getiren işin değil severek yapılan işin önemi üzerinde durdu. Son olarak “Neydim, ne oldum, ne olacağım?” sorusunu kendimize sormamız gerektiğini hatırlatıp katılımcılara Türkiye Cumhuriyeti’nin refahını artırmak için severek çalışmaları gerektiğini vurgulayarak sunumunu sonlandırdı.

'CV'ni Güncelle' bünyesindeki yeniliklerle 11. yaşını kutladı

SELÇUK YÖNTEM SÖYLEŞİSİ

İlk günün son oturumunda başarılı sunucu ve oyuncu Selçuk Yöntem, katılımcıların yoğun ilgisi ile etkinliğe damgasını vurdu. Söyleşiye soru-cevap şeklinde başlayan Yöntem; tiyatroya başlangıcını, “Şöhret olamazsam ne yaparım?” tarzında düşünmeyip hayatında kuralların yeri olmadığını, daima işinde en iyisini yapmaya çalıştığını ve görevinin insani değerleri topluma aşılamak olduğunu açıkladı. Kendisine yöneltilen bir başka soru üzerine Anadolu’daki tiyatro oyunlarının yetersizliğine ve toplumca bu konudaki özensizliğimize dikkat çekti. Toplumda sanata özen gösterilmiyorsa insana da özen gösterilmiyor demektir, diyerek konuyla ilgili görüşünü bildirdi. Katılımcılardan gelen son bir “ ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinin son sahnesi olan ‘Bihter’ karakterinin ölümüne yorumunuz ne oldu?” sorusuna “ ‘Bihter’e oh olsun!’ dedim.” cevabıyla salonu kahkahaya boğdu.

 'CV'ni Güncelle' bünyesindeki yeniliklerle 11. yaşını kutladı

ÖNDE GELEN FİRMALARIN DÜZENLEDİĞİ ÇEŞİTLİ WORKSHOPLAR, CV’Nİ GÜNCELLE’DEYDİ!

'CV'ni Güncelle' bünyesindeki yeniliklerle 11. yaşını kutladı

 “MARKA HAVUZUNU GÜÇLENDİRMEKTEN ÇEKİNMEYİN”

İkinci günün ikinci oturumunda HP Ülke Müdürü Filiz Akdede, yeni neslin ne kadar şanslı olduğundan bahsederek söze başladı. Gelişen teknolojiye ve sosyal mecradan yararlanmanın geçmişe oranla fazla olduğuna dikkat çeken Akdede, teknolojiden anlamanın ve bilgisayar kullanımının önemine değindi. Gelecekte teknoloji sayesinde şu anda adı hiç duyulmamış birçok meslek olacağını da sözlerine ekledi. Şimdiki öğrencilerin okulun verdiği referansla kendilerini geliştirmeyi ve dil öğrenmeyi her şeyin önüne koyması gerektiğini belirten Akdede, konuşması sırasında kişisel imajın altını çizdi. İş hayatına atılacak insanların marka havuzunu güçlendirmekten çekinmeyen, atılgan ve özgüvenli bireyler olması gerektiğini vurgulayıp blogda yazmanın, önemli firmaları ve firma yetkililerini yakından takip etmenin, farklı kültürler tanıyıp orada iş yürütebilmenin önemini de anlattıktan sonra sunumunu sonlandırdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...