Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi, duyan köprüye akın etti!

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi, duyan köprüye akın etti!

YAŞAM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçişlerin 1 hafta ücretsiz olacağının müjdesini vermesiyle birlikte vatandaşlar köprüye akın etti.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nden bir hafta boyunca yapılacak geçişlerin ücretsiz olduğunu duyurdu. Söz konusu müjdeyi duyan vatandaşlar köprüye akın etti.

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi, duyan köprüye akın etti!

BOŞ ARAZİDE ÇALIŞMALARIN BİTMESİNİ BEKLİYORLAR

1915 Çanakkale Köprüsü'nün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açılmasının ardından Erdoğan'ın köprünün 1 hafta ücretsiz olacağının müjdesini vermesiyle bir çok vatandaş köprüden geçmek için harekete geçti. Ancak Açılış töreni için sahne ve ses düzenlemesiyle birlikte yolun temizlenmesi gece yarısını bulacağı ifade edildi.
Yolun temizlenmesini bekleyen ve ücretsiz bir şekilde köprüden geçmek isteyen tır şoförlerinin de boş arazilerde beklediği dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...