Çorum'da akıl almaz olay! 2 yaşındaki bebek oynadığı düdüklü tencerenin içine sıkıştı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Çorum'da akıl almaz olay! 2 yaşındaki bebek oynadığı düdüklü tencerenin içine sıkıştı

Yaşam Haberleri  / Haber Merkezi

Çorum'da yaşanan olayda 2 yaşındaki Asel bebeğin bacağı oynadığı düdüklü tencerenin içine sıkıştı. Kızının çığlık seslerine koşan anne şaşkına döndü. Paniğe kapılan kadın kendi çabaları ile yavrusunu kurtarmak istese de başarılı olamadı. Devreye itfaiye ekipleri girdi.

Çorum'da evde oynarken sol bacağı düdüklü tencereye sıkışan 2 yaşındaki Asel bebek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay akşam saatlerinde Ulukavak Mahallesi Sakarya 2'nci Sokak'ta yaşandı. 

KIZININ ÇIĞLIĞINA KOŞTU

Borhan çiftinin bebeği, evin mutfağında oyun oynadığı sırada dizini bükmesiyle düdüklü tencereye sıkıştı. Çocuğun çığlıklarını duyan anne Aysel Borhan doğruca mutfağa koştu. Yavrusunu tencereye sıkışmış bir şekilde gören kadın önce kendi imkanları ile çıkarmaya çalıştı, çabaları yetersiz kalınca durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni haber verdi. 

BEBEĞİ DÜDÜKLÜ TENCERENİN İÇİNDEN İTFAİYE ÇIKARDI

İhbar üzerine adrede kısa sürede çok sayıda ekip sevk edildi. İtfaiye erleri kesici ve ayırıcı kullanarak tencerenin bir bölümünü kesti. Titiz ve dikkatli bir çalışma yürüten ekipler bebeği tencereden kurtardı. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...