Çocuklarını görmeye giden kadın boşandığı eşi tarafından vuruldu

/ Kaynak: AA
Çocuklarını görmeye giden kadın boşandığı eşi tarafından vuruldu

YAŞAM Haberleri  / AA

İzmir'de bir kadın, babalarıyla kalan 3 çocuğunu görmek için gittiği eski kayınvalidesinin evinde boşandığı eşi tarafından silahla vurularak yaralandı.

İzmir'de bir kişi, çocuklarını görmeye gelen boşandığı eşini silahla vurarak yaraladı. Bayraklı ilçesi Özkanlar Semti Aliya İzzetbegoviç Caddesi'ndeki bir evin bahçesinde meydana gelen olayda, babalarıyla kalan 3 çocuğunu görmek için eski kayınvalidesinin evine giden Fatma Ö. (35), burada bir süre önce boşandığı eşi E.Ö. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fatma Ö. evden çıktı. Eski eşinin peşinden gelen E.Ö, ruhsatlı tabancasıyla Fatma Ö'ye ateş etti. Daha sonra intihar girişiminde bulunan Erdal Ö'yü kızı ikna etti. E.Ö, gözaltına alındı.
Ağır yaralanan Fatma Ö. ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Fatma Ö'nün hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
Bir kamu kurumunda güvenlik görevlisi olan E.Ö'nün, bir süre önce kendisini aldattığı gerekçesiyle eşinden boşandığı, Fatma Ö'nün tehdit edildiği iddiasıyla polis koruması altına alındığı ve bir süre de kadın sığınma evinde kaldığı öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...