Çocuklarını göremediği için çatıya çıktı, son anda kurtarıldı

Düzenleyen:
Çocuklarını göremediği için çatıya çıktı, son anda kurtarıldı

YAŞAM Haberleri

Aydın’ın Efeler ilçesinde eşinin çocuklarını kendisine göstermediği iddiasıyla çatıya çıkan ve atlamak üzere olan genci, Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Hakan Karakuş son anda yaptığı hamle ile kurtardı.

Efeler ilçesi Atatürk Kent Meydanı’nda olay meydana geldi. Eşinin kendisine çocuklarını göstermediğini iddia eden H.T., intihar etmek için çatıya çıktı. Çatıdan aşağıya atlamaya çalışan H.T., çocuklarının getirilmesini istedi. Polis ekipleri genci ikna etmek için uzun süre uğraş verdi.

O esnada olayın gerçekleştiği yerde Ülkü Ocakları İl Başkanlığı hizmet binasında bulunan Aydın İl Başkanı Hakan Karakuş da genci ikna etmeye çalıştı.

GENCİN DİKKATİNİ DAĞITTILAR

Etrafta toplanan vatandaşlar gencin atlamaması için bağırırken, gencin dikkatinin dağılmasını fırsat bilen Başkan Karakuş, hızlıca üzerine atlayarak H.T.’yi kurtardı. H.T.’nin kurtarılmasına sevinen vatandaşlar, alkışla karşılık verdi. Kurtarılan H.T. kontrol amaçlı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çocuklarını göremediği için çatıya çıktı, son anda kurtarıldı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...