Çocuk katili bazanın altından çıktı

Düzenleyen:
Çocuk katili bazanın altından çıktı

YAŞAM Haberleri

Iğdır'da çocuk cinayeti ve 38 ayrı suça karışan şüphelinin firarı son buldu. Jandarma ekipleri, zanlıyı bazanın altında saklanırken yakaladı

Iğdır İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), bir çocuğu kasten öldürmek ve 38 ayrı suçtan arama kaydı bulunan Sabri D'nin yakalanması için çalışma başlattı.

DEDEKTİF GİBİ...

Bir dedektif gibi iz süren tim, Sabri D'nin Aralık ilçesine bağlı Hasanhan köyünde saklandığını belirledi. Bu bilgi sonrası operasyon için düğmeye basıldı. Ekipler, bugün eve baskın düzenledi. 

JASAT'TAN SAKLANAMADI

Burada yapılan aramada zanlı, bir bazanın altında saklanırken yakalandı. Gözaltına alınan Demir, karakola götürüldü. Burda yapılan sorgulama sonrası adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

EVİNİN ÖNÜNDEKİ MOTOSİKLET ÇALINTI ÇIKTI

Bu arada, ekipler, Demir'in evin önünde bulunan bir motosikletten şüphelendi. Yapılan plaka sorgulamasında motosikletin Mehmet Yeter’e ait olduğu ve 2018 yılında çalındığı ortaya çıktı. Jandarmai motoru sahibine teslim etti.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...