Çobanların kanlı hesaplaşmasında 2 kişi öldü

/ Kaynak: CHA
Çobanların kanlı hesaplaşmasında 2 kişi öldü

YAŞAM Haberleri  / CHA

Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Gürlek köyünde 2 çoban grubu arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Gürlek köyünde çobanlık yapan Murat Kulle ile akrabası Muhammet Ali Çelik, Höyükbaşı mevki yakınlarında koyunlarını otlatırken aralarında yaklaşık 2 senedir husumet bulunan çoban Mehmet Efe ile karşılaştı. İddiaya göre taraflar yanlarında bulunan tüfekler ile birbirine ateş etmeye başladı. Mehmet Efe'nin tüfeğinden çıkan saçmalar ile Murat Kulle ve Muhammet Ali Çelik olay yerinde hayatını kaybetti, Mehmet Efe ağır yaralandı. Silah seslerini duyan köylüler, güvenlik güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi, ağır yaralı Mehmet Efe'yi Banaz Devlet Hastanesi'ne götürdü. İlk müdahalesi Banaz'da yapılan Efe, Uşak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ağır yaralı olarak Uşak'a getirilen Mehmet Efe ameliyattan sonra yoğum bakım servisine konuldu. Mehmet Efe'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Güvenlik güçleri hastanede yoğun güvenlik önlemi aldı. Yaşanan silahlı çatışmada hayatını kaybeden Murat Kulle ve eniştesi Muhammet Ali Çelik'in cesetleri, savcının incelemesinden sonra otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...