Çeşme’deki yangının boyutu gün ağarınca ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Çeşme’deki yangının boyutu gün ağarınca ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çeşme Ildır’da dün gece saatlerinde etkili olan yangın rügzarın etkisiyle saatler sonra kontrol altına alınabildi. Yerleşim alanlarına yakın çıkan yangın kısa süreli panik yaşattı. Yangının boyutu gün ağarınca bir kez daha ortaya çıktı.

Çeşme’nin Ildır Mahallesi’nde dün saat 22.10 sıralarında otluk alanda yangın meydana geldi. İddiaya göre izmaritten çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyüdü. Alevlerin büyümesiyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri intikal etti.  İtfaiye ekiplerinin yanı sıra İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 5 arazöz, 3 ilk müdahale aracı ve TOMA aracı bölgeye sevk edildi.

YANAN ALAN HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Yangın bölgesi yakınındaki 8 ev, 3 restoran ve 3 baraka tedbir amaçlı boşaltılırken, alevler çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi ile 2,5 saatte kontrol altına alındı. Yangının verdiği hasar ise gün ağardığında ortaya çıktı. Dron pilotu Rasim Özkan, yanan alanı havadan görüntüledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...