Cesedi kaldırımda bulunmuştu... Cinayeti itiraf eden teyze cezaevine gönderildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cesedi kaldırımda bulunmuştu... Cinayeti itiraf eden teyze cezaevine gönderildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara'da yol kenarında ölü olarak bulunan 2 yaşındaki çocuğun, akli dengesi bozuk olan teyzzesi tarafından kaçırıldığı ve zehirlendikten sonra cesedinin yol kenarına atıldığı iddia edilmişti. Emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf eden teyze, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Keçiören'de yol kenarında cesedi bulunan 2 yaşındaki yabancı uyruklu Rayyan Haşim’i öldürdüğünü sorgusunda itiraf eden teyze Muna Ehas Hıdır Hayo ‘çocuğu kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ZEHİRLENDİĞİ İDDİASI

Haşim’in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için zehirlenme ihtimaline karşı alınan patoloji örneklerinin ileri tetkik için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi. Mune E.’nin ise polis sorgusunun tamamlanmasın ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi. Talihsiz çocuğun cansız bedeni ise Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cesedi kaldırımda bulunmuştu... Cinayeti itiraf eden teyze cezaevine gönderildi

'EŞİMİN TEYZESİ ÇOCUĞU ALIP KAÇIRMIŞ'

Oğlunu kaçıranın eşinin teyzesi olduğunu söyleyen Baba Sultan Tarık Haşim, daha önce de aynı kişinin çocuğu kaçırmaya çalıştığını belirterek şunları dedi:

“Çocuğum ölmeden bir gün önce eşim misafir olarak teyzesinin yanına gitmişti. Çocuğu alan da teyzesiydi. Sabah aradılar beni. Teyzesi çocuğu alıp kaçmış. Karakola gittik. Polislerle beraber gece gündüz aradık. En sonunda ‘Mune’yi bulduk’ diye haber verdiler. Bana, ‘Çocuğun ölmüş’ dediler. Hastalık varmış beyninde, bizim de haberimiz yoktu. Nasıl ölmüş, soğuktan mı ölmüş bilmiyorum. Bundan 10-15 gün önce de böyle şeyler yaptı biz de hemen aldık çocuğu elinden kurtardık. Aklı yerinde değilmiş. Aklı yerinde olsa böyle yapmazdı. 2 yaşındaydı. Mahkeme süreci başladı şimdi. Bu ikinci sefer oldu. Çocuğu bugün defnettik.”

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...