Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp'ta

/ Kaynak: İHA
Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp'ta

YAŞAM Haberleri  / İHA

24 yıl hapis cezasını çekerken intihar eden Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp'ta.

Münevver Karabulut'u öldürmek suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve cezasını çektiği cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu'nun cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.2009 yılında Etiler'deki bir çöp konteynırında cesedi bulunan Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu, hapis cezasını çektiği Silivri 5 Nolu L tipi kapalı cezaevinde intihar etti. Garipoğlu, kaldığı tek kişilik odasında, kendini asmış halde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Garipoğlu'nun cesedi Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Garipoğlu'nun cesedi cenaze aracına konularak cezaevinden çıkartıldı. Ardından jandarma eşliğinde Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Burada yapılacak otopsi işlemlerinin ardından cenaze ailesine teslim edilecek. nbsp;
Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp'ta
11 Şubat 2010 yılında ilk kez hakim karşısına çıkan Cem Garipoğlu olayın nasıl olduğunu anlatarak, "Münevver'i cansız görünce kendimi de öldürmek istedim. Ancak yapamadım" demişti. 2009 yılında 17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu koğuşunda gardiyanlar tarafından ölü bulundu. Cinayetin işlediği 3 Mart 2009 gününden sonra 197 gün kaçan Cem Garipoğlu, 17 Eylül 2009 günü avukatıyla birlikte teslim olmuştu. 11 Şubat 2009 yılında ilk kez hakim karşısına çıkan Garipoğlu "Pişmanım, böyle bir suç işlemek istemezdim. Keşke onun yerine ben ölseydim. Keşke onu geri getirmek mümkün olsaydı. Ailesi için zor bir durum. Benim yüzünden kızları öldü. Kendi ailem için de üzgünüm. Oğulları katil oldu. Suçu tek başıma işledim. Pişmanım" demişti.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...