Cem Garipoğlu öldü mü?

Cem Garipoğlu öldü mü?

YAŞAM Haberleri

Münevver Karabulut'un katili 22 yaşındaki Cem Garipoğlu hapishanede kendini asarak intihar etti. Cem Garipoğlu kimdir, Cem Garipoğlu öldü mü?

Münevver Karabulut'u feci şekilde katlettikten sonra uzun süre aranan ve bulunduğu gibide cezaevine gönderilen Cem Garipoğlu'nun hapishanede intihar ettiği öğrenildi. Cem Garipoğlu'nun hapishanede kendini astığı iddia edildi. Bir diğer iddiaya göre de Cem Garipoğlu'nun başına nalyon poşet geçirip asmak suretiyle intihar ettiği Sabah saatlerinde yapılan kontrollerde ortaya çıktı. nbsp;Cem Garipoğlu Kimdir? Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kendini asarak intihar ettiği iddia edildi. 17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u başını keserek öldüren ve 24 yıl hapis cezası alan, Silivri'de 5 No'lu L tipi kapalı cezaevinde yatan Cem Garipoğlu kendini asarak intihar etti. Milliyet Gazetesi'nden Esra Alus'un haberine göre Garipoğlu kafasına nalyon poşet geçirip kendini astı. Cem Garipoğlu'nun intihar ettiği yönündeki haberler ajanslar tarafından da doğrulandı. Cem Garipoğlu öldü? nbsp;Münevver Karabulut cinayeti, lise öğrencisi Münevver Karabulut'un 3 Mart 2009 tarihinde Cem Gariboğlu tarafından öldürülmesi. Cinayet duyulduktan sonra Türkiye kamuoyunda dikkat çekmiş ve büyük tepki oluşmuştur. Katil zanlısı Cem Gariboğlu cinayetten 197 gün sonra teslim olmuştur. Yargılama süreci 18 Kasım 2011 tarihinde mahkumiyet kararının verilmesiyle sona ermiştir. nbsp;
Cem Garipoğlu öldü mü?



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...