Cani baba kan dondurdu!

Cani baba kan dondurdu!

YAŞAM Haberleri

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Anafartalar Mahallesi’nde bulunan üç katlı apartmanın girişinde bulunan dairede dün saat 06.00 sularında yangın çıktı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, apartmanı tahliye edip yangını söndürdü. Dairede yapılan aramada Mustafa Kaplan’ın (47) cesedi bulundu. Yattığı yatağın altında ise kanlı bir çekice rastlandı. Durumdan şüphelenen ekipler, polise bilgi verdi. Polis, şüpheli olarak şahsın birlikte yaşadığı babası E. Kaplan’ı (66) gözaltına aldı. Şüpheli, oğlunu başına çekiçle vurarak öldürdüğünü ve cesedi yakmak isterken evi tutuş- turduğunu itiraf etti. Tutuklanan E. Kaplan “Cinayeti neden işledin?” sorusuna şöyle cevap verdi: On yıl önce kızımı kaçırtan şahsı öldürdüm. Bu cinayeti oğlumun işlemesi gerekiyordu. Onun yüzünden 10 sene hapis yattım. Geçtiğimiz günlerde çıkan af ile tahliye oldum.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...