Canan Karatay'dan meslektaşına ağır cevap

Canan Karatay'dan meslektaşına ağır cevap

YAŞAM Haberleri

Geçtiğimiz günlerde dolandırılan daha sonra polisin takibi sonucu parasına kavuşan Canan Karatay, kendisi ile ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Marmara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkan Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu, Canan Karatay'ın dolandırılması için "Hipoglisemi'ye girdi" demişti. Cnbc-e yayınında konuşan Karatay Elmacıoğluna cevap verdi. Karatay özetle şunları söyledi: "Benim durumum hipoglisemi değil bir kere. Ayrıca ben hipnotize oldum demedim. Hipnotize olmuş gibiydim dedim. Ben 70 yaşındayım ve saat sabah 6'dan 9'a kadar günde 3 saat yüzerim. Benim yaşımda günde 3 saat yüzen ve daha sonra Karatay kahvaltısı yapan bir insanın hipoglisemi'ye girmesi mümkün değil. Benim yaşımda hipoglisemi'ye giren bir insan, yerinde oturamaz bile. O gün kahvaltı bile etmiştim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...